Повідомлення про Конфіденційність

 

ОСТАННІ ЗМІНИ: 20 грудня 2019 року

 

ЗМІСТ

 

1. Чого стосується Повідомлення про Конфіденційність?

2. Які Ваші Персональні Дані ми збираємо?

3. Які Персональні Дані ми не збираємо про Вас?

4. Користування Сайтами малолітніми та застереження для батьків

5. Ваш вибір та контроль за Вашою інформацією

6. Як ми використовуємо Ваші Персональні Дані?

7. Кому передаються Ваші Персональні Дані?

8. Яку передачу Персональних Даних ми здійснюємо за межі України?

9. Що стосується посилань на інші веб-сайти, програми, платформи та подібні ресурси?

10. Які Ваші права стосовно обробки Ваших Персональних даних, як Ви можете їх здійснювати, і як Ви можете зв’язатися з нами?

11. Як довго ми зберігаємо Ваші персональні дані?

12. Як ми захищаємо Вашу інформацію?

13. Застосовне Право

14. Оновлення цього Повідомлення про Конфіденційність

ДОДАТОК 1 – РОЗПОРЯДНИКИ ДАНИХ

ДОДАТОК 2 – ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ СТОРОННІХ ОСІБ

 

1. Чого стосується Повідомлення про Конфіденційність?

ТОВ «Кока-Кола-Україна Лімітед», компанія, яка зареєстрована за адресою Україна, м. Київ, Спортивна площа 1-А, (надалі «Володілець даних», «Кока-Кола-Україна», або «ми», «наш», «нам») поважає Вашу приватність і хоче, щоб Ви були ознайомлені з тим, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо персональну інформацію, прямо чи опосередковано пов’язану з Вами (надалі «Персональні Дані»), і права, які Ви маєте в цьому відношенні.

Кока-Кола-Україна є володільцем та розпорядником персональних даних (згідно визначень в Законі України "Про охорону персональних даних" від 1 червня 2010 року № 2297-VI, надалі - "Закон про захист персональних даних"), що відповідає за обробку Ваших Персональних Даних, зазначених у цьому Повідомленні про Конфіденційність (надалі «Повідомлення про Конфіденційність»).

Це Повідомлення про Конфіденційність описує, як саме компанія Кока-Кола-Україна обробляє Ваші Персональні Дані, зібрані стосовно веб-сайтів (надалі «Веб-сайти») та будь-яких веб-сайтів для мобільних пристроїв, програм, віджетів та інших мобільних інтерактивних додатків (надалі разом «Додатки») (Додатки та Веб-сайти надалі всі разом – «Сайти»).

Ви можете зв’язатися з нами, використовуючи контактну інформацію, надану в Розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність.

2. Які Ваші Персональні Дані ми збираємо?

Через Сайти, онлайн або офлайн, ми збираємо та обробляємо Персональні Дані різними способами:

·     Коли Ви надсилаєте нам персональні дані. Ми збираємо персональні дані про Вас, коли Ви активно надаєте їх нам, наприклад, коли Ви реєструєтеся для створення облікового запису, або публікуєте коментарі, фотографії та відео, або записуєте Ваш голос під час Вашої участі в акції або спілкуєтеся з користувачами.

·     Коли Ви використовуєте наші Сайти. Ми (і партнери, які діють від нашого імені) автоматично збираємо деякі персональні дані про Вас, коли Ви використовуєте наші Сайти.

·     Коли Ви перебуваєте поза мережею (офлайн): Ми збираємо Ваші персональні дані також, коли Ви взаємодієте з нами іншими способами, крім використання наших Сайтів, наприклад, коли Ви берете участь у заходах Coca-Cola або коли Ви звертаєтеся до нас через сайти наших партнерів.

а. Персональні Дані, які ми збираємо та обробляємо про Вас

·       Контактна інформація та інформація про профіль: персональна інформація, наприклад, Ваше ім’я, прізвище, ім’я користувача, дата народження, номер телефону, адреса, ділова інформація, вік, поштова адреса та адреса доставки, країна проживання, номери телефонів та електронна адреса, промо-код, коли Ви реєструєтеся на наших Сайтах, підписуєтеся на наші розсилки, берете участь у конкурсах, розіграшах та акціях, або іншим чином спілкуєтесь або взаємодієте з нами.

·       Інформація про вподобання та інтереси: налаштування, встановлені для сповіщень, маркетингових комунікацій і способу відображення нашого сайту.

·       Дані профілю соціальної мережі: Коли Ви взаємодієте з нашими Сайтами через різні соціальні мережі, наприклад, коли Ви входите на Facebook з наших Сайтів, або Ви відмічаєте нас на Facebook або коли Ви підписуєтесь або ділитесь нашим контентом на Facebook, Twitter, Snapchat, LinkedIn, Instagram або інших сайтах, ми можемо отримувати інформацію від цих соціальних мереж, включаючи інформацію про Ваш профіль, ім’я користувача, пов’язане з Вашим обліковим записом у соціальних мережах, та будь-яку іншу інформацію, якою Ви дозволяєте соціальній мережі обмінюватися з третіми особами.

·       Контент, створений користувачами, коментарі, чат та відгуки: Коли Ви безпосередньо звертаєтеся до нас, наприклад, електронною поштою, телефоном, поштовим зв’язком або шляхом заповнення онлайн форми або участі в онлайн-чаті, ми будемо зберігати Ваші коментарі та відгуки. Ми також будемо зберігати коментарі та відгуки, які Ви висловлюєте під час відповідей на опитування, участі в конкурсах, розіграшах або акціях, які ми проводимо. Ці категорії Персональних Даних можуть також включати запис голосу, фото та відео, якщо Ви дозволяєте Сайтам використовувати потокові відео з камери Вашого пристрою. Ця функціональність використовується для надання Вам розширених інтерактивних можливостей. Ми та наші постачальники послуг не збираємо та не зберігаємо зображення, інформацію з відеопотоку або будь-яку інформацію про осіб у відеопотоці. Інформація залишається на Вашому пристрої та видаляється після вимкнення браузеру чи додатку. Однак ми і наші постачальники послуг можемо збирати інформацію про те, як Ви використовуєте функціональні засоби, наприклад, як часто і як довго Ви їх використовуєте.

·       Дані про місцезнаходження: Наша програма не збирає, не зберігає і не зчитує дані про місцезнаходження за допомогою GPS, Wi-Fi або бездротових мереж. Ми, або наші сторонні постачальники, збираємо лише анонімний, випадково створений ідентифікатор додатка для виявлення близькості користувача до нашої точки продажу та відправлення промо-повідомлень і пропозицій про знижки, пропонованих у магазинах поруч із Вами.

b. Інформація, яка збирається автоматично

Коли Ви використовуєте наші Сайти, читаєте наші електронні повідомлення або іншим чином взаємодієте з нами через комп’ютер або мобільний пристрій, ми та наші партнери можемо автоматично збирати інформацію про те, як Ви отримуєте доступ та використовуєте Сайти, а також інформацію про пристрій, який Ви використовуєте для доступу на Сайти.

Ми використовуємо цю інформацію для покращення та персоналізації користувацького досвіду, для моніторингу та вдосконалення наших Сайтів, а також для інших внутрішніх цілей.

Зазвичай ми збираємо цю інформацію за допомогою різноманітних технологій відстеження, включаючи файли cookies, флеш-об’єкти, пікселі, веб-маяки, вбудовані скрипти, технології визначення місцезнаходження та подібні технології (надалі разом «Технології Відстеження»).

Зокрема, через Технології Відстеження ми збираємо Ваші Персональні Дані при взаємодії з Сайтами; Технології Відстеження дозволяють нам, наприклад, знайти продукцію поруч із Вами, надати пропозиції в режимі реального часу та багато іншого; надавати Вам індивідуальні маркетингові комунікації; протидіяти шахрайству; аналізувати та покращувати реалізацію нашої продукції; збирати інші дані (ідентифікатор пристрою, джерело трафіку, рівень заряду акумулятора, модель оператора, модель пристрою) для відстеження медійних витрат; і для виконання інших законних цілей.

Ви можете прийняти або відхилити ці технології (за винятком випадків, коли це необхідно для належного функціонування Додатку), налаштувавши параметри мобільного телефону або параметри конфіденційності в налаштуваннях профілю, як описано нижче в Розділі 5.

Інформація, яку ми автоматично збираємо про Вас, може поєднуватися з іншою персональною інформацією, яку ми збираємо безпосередньо.

Нижче наведена інформація, яку ми збираємо автоматично:

·       Інформацію, що стосується Вашого використання Сайтів (наприклад, скільки разів і як довго Ви взаємодієте з Додатком, які відео Ви дивилися, в яких конкурсах, розіграшах або акціях Ви брали участь, з якого веб-сайту Ви зайшли, скільки разів натискали на той чи інший елемент);

·       Персональні Дані, пов’язані з Вашими взаємодіями з нашими маркетинговими комунікаціями (наприклад, відкриваєте їх чи ні, натискаєте на них чи ні);

·       Інформацію про пристрій (-ої), який (-і) Ви використовуєте для доступу до Додатку Coca-Cola та взаємодії з ними (наприклад, це дозволяє нам дізнатися, чи використовуєте Ви комп’ютер, планшет або смартфон, яка роздільна здатність екрану, Вашу операційну систему, Wi-Fi з’єднання, Ваш Інтернет-браузер та Вашу IP-адресу, інформацію журналу сервера).

·       Поведінкові Дані: Інформація, отримана в результаті поєднання ідентифікатора пристрою та системних подій, які можуть бути використані для виявлення поведінкових тенденцій і змін, а також Ваші відповіді на маркетингові комунікації, пов’язані з подіями, в яких Ви брали участь.

·       Дані про участь: Персональні Дані, які стосуються Вашої участі в акції, розіграші, опитуванні, конкурсі та інших видах акцій (наприклад, спосіб просування, дата і час участі в акції, результат такої участі, необхідні дані для індивідуалізації подарунку (розмір взуття/футболки).

·       Аналітична інформація: ми можемо збирати аналітичні дані або використовувати інструменти третіх сторін для аналізу, щоб допомогти нам виміряти тенденції трафіку та використання Сайтів, а також більше дізнатися про демографію та поведінку наших користувачів.

c. Збір даних третіми особами та персоналізована реклама

Персоналізована реклама: Ми застосовуємо персоналізовану рекламу і використовуємо сторонні рекламні компанії, щоб надавати Вам адресну рекламу на основі Вашої історії веб-перегляду. Ми дозволяємо стороннім онлайн рекламним мережам, соціальним мережам та іншим стороннім службам збирати інформацію про Ваше використання веб-сайтів і мобільних додатків у динаміці, щоб вони могли відтворювати чи відображати оголошення на наших Сайтах, на інших Веб-сайтах і Додатках або Сайтах, які Ви можете використовувати, так само і на інших пристроях, які Ви можете використовувати. Як правило, але не завжди, інформація, яка використовується для персоналізованої реклами, збирається за допомогою файлів cookies або подібних технологій відстеження, які розпізнають пристрій, який Ви використовуєте, і збирають інформацію, включаючи інформацію про кількість натискань, тип веб-браузера, час і дату відвідування сайту та іншу інформацію. Ми можемо поширювати загальний ідентифікатор облікового запису (наприклад, адресу електронної пошти або ім’я користувача) з нашими сторонніми партнерами з реклами, щоб допомогти ідентифікувати Вас на різних пристроях. Ми і наші сторонні партнери використовуємо цю інформацію для того, щоб реклама, яку Ви бачите в Інтернеті, більше відповідала Вашим інтересам, а також щоб збирати інформацію, пов’язану з рекламою, наприклад, звітність, атрибуцію, аналітику та дослідження ринку. Ознайомтесь з Розділом 10 нижче, щоб дізнатися більше про те, як можна управляти персоналізованою рекламою.

Соціальні мережі та Реклама: наші Сайти можуть містити компоненти соціальних мереж, наприклад, кнопку Facebook Like, Google Plus, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter або інші віджети. Соціальні мережі можуть розпізнавати Вас і збирати інформацію про Ваше відвідування наших Сайтів, і вони можуть встановлювати файли cookies або використовувати інші Технології Відстеження. Ваша взаємодія з цими функціями регулюється політикою конфіденційності цих компаній. Ми показуємо Вам адресну рекламу через соціальні медіа-платформи, такі як Facebook, Twitter, Google+ та інші. Ці компанії мають програми персоналізованої реклами, які дозволяють направляти рекламу користувачам, які проявляють інтерес до наших Сайтів, поки ці користувачі знаходяться на платформі соціальних мереж, або групам інших користувачів, які мають спільні ознаки, такі як ймовірна зацікавленість рекламою або відношення до подібної соціально-демографічної групи. До таких оголошень застосовується політика конфіденційності тих соціальних мереж, які їх надають.

Інформація про історію користування: на деяких наших Веб-сайтах або Сайтах ми використовуємо інструменти сторонніх осіб для контролю інформації про історію користування. Ці засоби автоматично збирають інформацію про користування, включаючи клікання й переміщення миші, прокручування сторінки та будь-який текст, введений у форми веб-сайту. Зібрана інформація не включає паролі, платіжні реквізити або інші чутливі персональні дані. Ми використовуємо цю інформацію для аналізу сайту, оптимізації та поліпшення зручності використання веб-сайтів. Ми не дозволяємо поширювати або використовувати цю інформацію третіми особами для власних цілей.

Зауважте, що наші постачальники, які розміщують рекламу в Інтернеті або за допомогою засобів електронної пошти, можуть використовувати піксельні теги, веб-маяки, невидимі GIF-файли або інші подібні технології, пов’язані з Сайтами, щоб допомогти керувати рекламними кампаніями в Інтернеті та рекламою, поширюваною засобами електронної пошти, та підвищити ефективність таких кампаній. Наприклад, якщо постачальник розмістив на Вашому комп’ютері унікальний файл cookies, постачальник може використовувати піксельні теги, веб-маяки, невидимі GIF-файли або інші подібні технології, щоб розпізнати cookies під час відвідування Сайтів і дізнатися, яка саме наша онлайн-реклама привела Вас до наших Сайтів, і постачальник може надати нам таку інформацію для нашого використання. Зверніть увагу, що ми можемо пов’язувати інформацію, надану нашими постачальниками, з персональними даними про Вас, які ми раніше збирали.

Ми можемо співпрацювати зі сторонніми рекламними компаніями з метою розміщення реклами на наших Сайтах. Такі компанії можуть використовувати інформацію (не включаючи Ваше ім’я, адресу, електронну адресу чи номер телефону) стосовно Ваших відвідувань цього чи інших Веб-сайтів з метою рекламування тих товарів і послуг, що Вас цікавлять.

Ми можемо пов`язувати або комбінувати Вашу діяльність та інформацію, зібрану стосовно Вас, на наших Веб-сайтах і мобільних програмах з інформацією, яку ми збираємо автоматично через технології відстеження. Це дозволяє нам надавати Вам персоналізований користувацький досвід, незалежно від того, як Ви взаємодієте з нами – в Інтернеті, на мобільних пристроях або в соціальних мережах.

3. Які Персональні Дані ми не збираємо про Вас?

Ми не збираємо та не опрацьовуємо Персональні Дані, що стосуються наступних Ваших характеристик:

·       расового чи етнічного походження;

·       політичних поглядів;

·       релігійних чи філософських переконань;

·       здоров’я чи медичного діагнозу;

·       кримінального минулого;

·       членства в профспілках;

·       генетичних чи біометричних даних;

·       сексуального життя чи орієнтації;

(надалі за текстом – «Чутливі Персональні Дані»).

Ми просимо Вас не надсилати нам, а також не розголошувати, будь-які Чутливі Персональні Дані через Сайти або іншим чином повідомляти їх нам. Однак ми можемо попросити вас розкрити нам інформацію, пов’язану з вашим здоров'ям або медичним станом, коли це необхідно для аналізу та вирішення випадків з нашими продуктами або упаковкою. Крім того, ми будемо обробляти таку інформацію, якщо ви повідомляєте її нашим агентам під час дзвінка або ви добровільно висловлюєте згоду за допомогою зв'язку та / або будь-яким іншим способом.

4. Користування Сайтами малолітніми та застереження для батьків

Сайти спрямовані на осіб, яким виповнилося не менше 14 років, за згодою їх батьків, що має надаватися включно до 18 років.

Для деяких Веб-сайтів або Додатків можуть існувати вікові обмеження, що ґрунтуються на відповідності того, що переглядається, для певного віку або перегляд чого законодавчо дозволено законом. Якщо застосовуються конкретні вікові обмеження, це буде чітко позначено на відповідному Сайті, і ми можемо задавати питання  з метою перевірки Вашого віку, перш ніж дозволити подальше користування.

Це означає, що особи, які не досягли 18-річного віку, не можуть брати участь у заходах, перелічених у розділі 6, коли такі заходи ґрунтуються на згоді, наприклад, отримувати маркетингові комунікації та індивідуальні push-повідомлення, що базуються на інформації про місцезнаходження, та ми не будемо обробляти їхні особисті дані.

5. Ваш вибір та контроль за Вашою інформацією

Профіль та налаштування обміну даних: Ви можете оновити інформацію Вашого профіля, таку як ім’я користувача, адреса чи інформація стосовно виставлення рахунків, а також Ви можете змінити деякі налаштування стосовно обміну Вашими даними на Сторінці Облікового Запису.

Як контролювати налаштування електронної пошти: Ви можете припинити отримувати рекламні повідомлення через електронну пошту від нас, натиснувши на посилання «скасувати підписку», що наводиться в таких повідомленнях. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб оперативно обробити всі запити на скасування підписки. Ви не можете відмовитися від повідомлень, безпосередньо пов’язаних з послугами (наприклад, щодо перевірки облікового запису, транзакційних повідомлень, зміни/оновлення функцій Послуги, технічних повідомлень та повідомлень про безпеку).

Зміна та видалення Вашої інформації: Якщо у Вас виникли питання щодо перегляду, зміни або видалення Вашої інформації, або якщо Ви хочете видалити своє ім’я або коментарі з нашого веб-сайту або загальнодоступного вмісту, Ви можете зв’язатися з нами безпосередньо, як детальніше описано в розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність. Ми можемо змінювати або видаляти Вашу інформацію не в усіх випадках.

Геолокація: Ви можете керувати відстеженням Вашого місцеположення, змінивши налаштування послуг відслідковування місцеположення на своєму мобільному пристрої. Ми можемо продовжувати орієнтовно відслідковувати Ваше місцеположення на основі Вашої IP-адреси, коли Ви отримуєте доступ до Послуги через комп’ютер або інший пристрій.

Налаштування файлів cookies, відстеження та персоналізованої реклами:

  • Файли cookies та Flash cookies: Більшість браузерів дозволяють Вам змінювати налаштування так, щоб: (і) повідомляти Вас, коли Ви отримуєте файл cookie, щоб Ви мали можливість вибрати, чи потрібно його прийняти, чи ні; (ii) відключити наявні файли cookie; або (iii) налаштувати браузер на автоматичне відхилення файлів cookie.

Блокування або видалення файлів cookie може негативно вплинути на Ваш досвід користування Сайтами, оскільки деякі функції наших Сайтів можуть не працювати належним чином в такому випадку.

Ви можете налаштувати параметри електронної пошти так, щоб запобігти автоматичному завантаженню зображень, які можуть містити технології, які дозволять нам дізнатися, чи Ви переглядали або взаємодіяли з нашими електронними листами.

Видалення файлів cookie не видаляє локальні об’єкти зберігання (ЛОЗ), такі як об’єкти Flash і HTML5. Щоб керувати налаштуваннями та параметрами файлів Flash cookies, Ви маєте використовувати менеджер налаштувань на веб-сайті Adobe. Якщо Ви вирішите видалити об’єкти Flash з наших сайтів, то Ви не зможете отримати доступ і використовувати всі або частину Сайтів або скористатися запропонованою на Сайтах інформацією.

  • Персоналізована реклама. Щоб дізнатися про персоналізовану рекламу і про те, як Ви можете відмовитися від деяких з цих реклам, Ви можете відвідати:

онлайн ресурси Мережевої Рекламної Ініціативи (NAI - Network Advertising Initiative):

Режим доступу: http://www.networkadvertising.org/choices;

онлайн ресурси Альянсу Цифрової Реклами (DAA):

Режим доступу: http://www.aboutads.info/choices;  та/або

Онлайн ресурси Ваш Інтернет Вибір (Your Online Choices):

Режим доступу: http://www.youronlinechoices.com.

·       Крос-пов’язування між пристроями. Зауважте, що відмова від отримання персоналізованої реклами через зазначені вище онлайн ресурси дозволить лише відмовитися від отримання рекламних об’яв на основі Ваших інтересів на певному браузері чи пристрої, але користувач продовжить отримувати персоналізовану рекламу на його чи її інших пристроях. Ви повинні виконати відмову від персоналізованої реклами на кожному своєму браузері чи пристрої.

  • Мобільна реклама. Ви також можете обмежити персоналізовану рекламу через налаштування на своєму мобільному пристрої, вибравши «обмеження відстеження реклами» (iOS) або «відмову від персоналізованої реклами» (Android). Ви також можете відмовитися від деяких, але не всіх, рекламних оголошень на основі інтересів, які обслуговуються мобільними рекламними мережами, відвідавши http://youradchoices.com/appchoices і завантаживши мобільний додаток AppChoices.

Деякі з цих опцій відмови можуть бути неефективними, якщо тільки Ви не дозволите Вашому браузеру отримувати файли cookies. Якщо Ви видаляєте файли cookies, змінюєте налаштування браузера, змінюєте браузер або комп’ютер, або використовуєте іншу операційну систему, Вам слід знову виконати відмову.

6. Як ми використовуємо Ваші Персональні Дані?

a.              Відповідаючи на Ваші питання та запити:

·            Відповідаючи на Ваші питання, скарги та пропозиції стосовно Сайтів, які Ви надсилаєте нам через Сайти споживачів або через інші канали комунікації. У разі скарги, пов’язаної з товарами, ми направлятимемо ваші запити чи прохання до відповідного постачальника, Coca-Cola Hellenic.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси полягають у коректному та своєчасному опрацюванні запитів, скарг та пропозицій клієнтів стосовно Сайтів.

b.              Інформуючи Вас про зміни, внесені до Правил та Умов використання Сайту та до цього Повідомлення про Конфіденційність:

·            Надсилаючи Вам інформацію щодо внесених змін до правил та умов використання Сайтів, а також до цього Повідомлення про Конфіденційність.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси полягають у завчасному та якісному інформуванні Вас стосовно змін, що вступають в силу.

c.              Через маркетингові комунікації:

·            Надіслати Вам або залучити наших комерційних партнерів (надалі окремо іменований «Комерційний Партнер» і в сукупності іменовані «Комерційні Партнери») для надсилання Вам прямої маркетингової комунікації за допомогою електронної пошти або push-повідомлень. Пряма маркетингова комунікація застосовується для того, щоб інформувати Вас, серед іншого, про акції та інші подібні активності, продукти та послуги, про компанію Coca-Cola та щодо афілійованих з нею брендів (або наших Комерційних Партнерів), та може містити у собі запрошення на заповнення анкет або опитування.

Пряма маркетингова комунікація, зроблена від імені наших Комерційних Партнерів, може:

o    Повністю оброблятись та керуватись Комерційними Партнерами. У такому разі відповідний Комерційний Партнер, відповідальний за кожну пряму маркетингову комунікацію, виступатиме розпорядником обробки Ваших Персональних Даних. Така обробка персональних даних стосуватиметься повідомлення (положення) про обробку персональних даних Комерційного Партнера і не стосуватиметься цього Повідомлення про Конфіденційність.

o    Оброблятись та керуватись спільно нами та нашими Комерційними Партнерами. За таких обставин ми і відповідний Комерційний Партнер будемо діяти як спільні розпорядники обробки Ваших Персональних Даних. Ми укладемо відповідний договір спільного контролю Персональних Даних з відповідним Комерційним Партнером, і суть цієї угоди буде доступна Вам для ознайомлення.

Законні підстави для обробки персональних даних: Ваша згода.

Ви можете надати згоду або відмовитися від отримання прямої маркетингової комунікації через інформаційну панель конфіденційності, Сайтів (Вам лише необхідно активувати відповідний перемикач в налаштуваннях, якщо Ви бажаєте отримувати маркетингову комунікацію, а в іншому випадку деактивувати його в налаштуваннях Вашого профілю).

Ви можете відкликати свою згоду на отримання прямої маркетингової комунікації, натиснувши на посилання «Скасувати підписку» в нижній частині кожного повідомлення, або активувати перемикач в інформаційній панелі конфіденційності , яка доступна в Додатку. Також Ви можете повідомити нам про своє бажання відкликати Вашу згоду на отримання прямої маркетингової комунікації, надіславши нам листа на нашу поштову адресу, зателефонувавши або написавши нам електронного листа, використовуючи контактну інформацію, зазначену у розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність.

d.              Через персоналізацію маркетингових комунікацій:

·            Ми можемо персоналізувати нашу маркетингову комунікацію для Вас (включаючи персоналізовані рекламні оголошення, що відображаються на наших сервісах та веб-сайтах третіх сторін (широкоекранні та мобільні) та мобільних додатках) на основі (і) інформації Вашого профілю, (ii) Вашої взаємодії з нашими Сайтами (наприклад, вхід, перехід через рекламне оголошення, перемоги, участь у вікторині, завантаження контенту) та/або (iii) Вашої взаємодії з нашими маркетинговими повідомленнями (наприклад, чи Ви їх відкрили чи ні, чи Ви клікнули на них чи ні, чи Ви переглядаєте їх чи ні, чи Ви зацікавлені ними чи ні).

Законні підстави для обробки персональних даних: Ваша згода.

Ви можете прийняти або відхилити персоналізовані маркетингові повідомлення, за допомогою інформаційної панелі конфіденційності, що доступна на Сайтах (Вам лише необхідно активувати відповідний перемикач, якщо Ви бажаєте отримувати повідомлення, та деактивувати, якщо ні).

Ви можете відкликати свою згоду на отримання персоналізованих маркетингових комунікацій, через інформаційну панель конфіденційності, яка доступна на Сайтах, та деактивувати відповідний перемикач. Також Ви можете повідомити нам про своє бажання відкликати Вашу згоду на отримання повідомлень, надіславши нам листа на нашу поштову адресу, зателефонувавши або написавши нам електронного листа, використовуючи контактну інформацію, зазначену у розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність.

e.              Через акції, спеціальні пропозиції, програми лояльності, розіграші призів та інші пропозиції/акції:

·            З метою надати Вам можливість участі в промо-акціях, спеціальних пропозиціях, програмах лояльності, розіграшах призів та інших пропозиціях/акціях (наприклад, для відправки електронних листів-нагадувань, передачі Ваших Персональних Даних партнерам). Персональні Дані використовуються для реєстрації у заході/акції, що зазвичай складаються з адреси електронної пошти, ID користувача та пароль.

Законні підстави для обробки персональних даних: Обробка Ваших Персональних Даних для цієї мети базується на виконанні відповідних умов та положень відповідної акції.

f.               Через збір даних аналітики для визначення тенденцій та вдосконалення продуктів і послуг Coca-Cola та Сайтів:

·            Ми збираємо Ваші Персональні Дані для вимірювання Вашої взаємодії з Сайтами (наприклад, щоб дізнатися, як Ви використовуєте наш додаток, коли та за допомогою яких пристроїв) та визначаємо споживчі тенденції і закономірності з цього аналізу. Це допомагає нам краще пізнати користувачів Сайтів, сегментувати їх на групи за інтересами та покращити вміст наших Сайтів відповідно до виявлених вподобань споживачів.

Законні підстави для обробки персональних даних: Ваша згода.

Ви можете надати згоду або відмовитися від збору та використання Ваших Персональних Даних з метою проведення аналізу даних для визначення тенденцій та вдосконалення нашого Додатку та взагалі інших продуктів та послуг Coca-Cola, встановивши відповідні налаштування конфіденційності у Вашому Профілі. Вам лише необхідно активувати відповідний перемикач, якщо Ви бажаєте, щоб Ваші Персональні Дані оброблялись з метою проведення аналізу даних для визначення тенденцій та вдосконалення нашого Додатку та інших продуктів та послуг Coca-Cola, та деактивувати, якщо ні.

Ви можете відкликати свою згоду на вищезгадану мету обробки, через цю сторінку, та деактивувавши відповідний перемикач. Також Ви можете повідомити нам про своє бажання відкликати Вашу згоду через нашу електронну поштову адресу, зателефонувавши або написавши нам, використовуючи контактну інформацію, зазначену у розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність. Після того, як Ви звернетеся щодо відкликання своєї згоди, ми зупинимо обробку персональних даних для зазначеної мети.

g.              Через аналіз даних з метою звітності та ведення аналітики

·            Ми збираємо Ваші Персональні Дані на наших Веб-сайтах та/або мобільних додатках для створення зведених та анонімних звітів та вимірювання продуктивності наших матеріальних продуктів, цифрових властивостей та маркетингових кампаній. Виходячи з цього аналізу, ми отримуємо дані щодо ринкових тенденцій для нашої цифрової діяльності та використовуємо їх для вдосконалення та адаптації наших продуктів і послуг Coca-Cola.

З цією метою ми можемо збирати інформацію, що стосується користування нашими Веб-сайтами та/або мобільними додатками, а також інформацію про пристрій (-ої), який (-і) Ви використовуєте для доступу до Послуг і взаємодії з ними, включаючи:

-    Коли Ви зареєструвалися, перевірили свою адресу електронної пошти, перевірили свій номер телефону, вийшли з системи або ввійшли до одного з наших веб-сайтів та/або мобільних додатків.

-    При прийнятті юридичних умов веб-сайту та/або мобільних додатків, таких як Загальні положення та умови та Повідомлення про Конфіденційність.

-    При взаємодії з вмістом веб-сайту та/або мобільного додатку, наприклад, шляхом натискання на посилання, вподобання контенту або ділячись контентом.

-    Коли Ви берете участь у грі, конкурсі або акції, ввели PIN-код, відсканували PIN-код, штрих-код або QR-код з продукту, зібрали бали лояльності, витратили бали лояльності або вибрали приз.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси стосовно поліпшення наших продуктів і послуг

h.              Через персоналізовані повідомлення зі сповіщеннями (push-повідомлення) на основі Вашого місцезнаходження:

·            Ми будемо використовувати технологію маяка, щоб виявити Вашу близькість до нашої точки продажу і надсилати Вам сповіщення в режимі реального часу про наші акції та знижки, які пропонуються в магазинах поруч із Вами. Ми не збиратимемо або оброблятимемо дані GPS та геолокації.

Законні підстави для обробки персональних даних: Ваша згода.

Ви можете прийняти або відмовитися від збору та використання Ваших Персональних Даних, які ми використовуємо для надсилання Вам персоналізованих push-повідомлень на основі Вашого місцезнаходження шляхом налаштування Ваших параметрів приватності в налаштуваннях Вашого Профілю. Вам лише необхідно активувати відповідний перемикач, якщо Ви бажаєте, щоб Ваші Персональні Дані оброблялись для надсилання Вам персоналізованих push-повідомлень на основі Вашого місцезнаходження, та деактивувати, якщо ні. Перемикач вимкнено за замовчуванням.

Ви можете відкликати свою згоду з вищезгаданою метою через цю сторінку, та деактивувавши відповідний перемикач. Також Ви можете повідомити нам про своє бажання відкликати Вашу згоду через нашу електронну поштову адресу, зателефонувавши або написавши нам, використовуючи контактну інформацію, зазначену в розділі 10 цього Повідомлення про Конфіденційність. Після того, як Ви звернетеся щодо відкликання своєї згоди, ми зупинимо обробку Ваших Персональних Даних для зазначеної мети.

i.               У зв’язку з технічним функціонуванням Сайтів:

·            Ми збираємо і використовуємо Ваші Персональні Дані для технічного адміністрування Сайтів і забезпечення їх належного функціонування. Зокрема, ми збираємо інформацію про стан пристрою під час аварійного завершення Додатку (наприклад, унікальні ідентифікатори пристрою, фізичне розташування пристрою під час збою), щоб визначити причину збою та зробити усе необхідне, щоб така ситуація не повторювалась.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси у забезпеченні належного функціонування Сайтів з точки зору технічних/IT технологій.

j.               З метою дотримання наших правових зобов’язань:

·            Для дотримання наших правових зобов’язань, юридичних процедур або актів державних органів України, коли ми обґрунтовано вважаємо, що ми юридично зобов’язані зробити це, і коли розкриття Ваших Персональних Даних є суто необхідним для дотримання зазначених правових зобов’язань, процедур або актів державних органів України.

Законні підстави для обробки персональних даних: дотримання наших правових зобов’язань.

k.              З метою захисту наших інтересів відповідно до законодавства:

·            У відповідності з законодавством України, ми маємо право на правомірне забезпечення дотримання наших умов та положень, захист наших дій або діяльності будь-якої з наших афілійованих сторін, захист наших прав, конфіденційності, безпеки чи майна, та/або прав наших афілійованих сторін, а також маємо дозвіл на використання доступних засобів правового захисту або обмежувати можливі збитки.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси для захисту нашої організації на підставах визначених законодавством України.

l.               З метою виявлення шахрайства:

·            Ми обробляємо інформацію Вашого профілю, інформацію, що стосується Вашого використання Сайтів, та інформацію про пристрої, які Ви використовуєте для доступу і взаємодії з нашими Сайтами, щоб встановити, чи були вжиті шахрайські дії при встановленні Сайтів.

Законні підстави для обробки персональних даних: наші законні інтереси, які стосуються захисту нашої організації від шахрайства.

7. Кому передаються Ваші Персональні Дані?

Ваші Персональні Дані передаються отримувачам, зазначеним в Додатку №1.

8. Яку передачу Персональних Даних ми здійснюємо за межі України?

Для досягнення цілей, описаних у цьому Повідомленні про Конфіденційність, ми передаємо Ваші Персональні Дані у країни Європейської Економічної Зони, а також до США та Сербії.

Щоб отримати будь-яку відповідну інформацію щодо будь-якої передачі Ваших Персональних Даних третім країнам (включаючи відповідні механізми передачі), будь ласка, зв'яжіться з нашим співробітником з питань захисту персональних даних за електронною адресою privacy@coca-cola.com.

9. Що стосується посилань на інші веб-сайти, програми, платформи та подібні ресурси?

Використовуючи Сайти, Ви можете побачити посилання на інші веб-сайти, додатки та платформи, які надаються не нами, а іншими компаніями. Ми не несемо відповідальності за такі веб-сайти, додатки та платформи, і це Повідомлення про Конфіденційність не поширюється на них. Вам слід ознайомитися з умовами та положеннями, які такі компанії розмістили на своїх веб-сайтах, додатках і платформах, щоб зрозуміти, як вони захищають Вашу конфіденційність.

10. Які Ваші права стосовно обробки Ваших Персональних даних, як Ви можете їх здійснювати, і як Ви можете зв’язатися з нами?

a.              Ваші права стосовно обробки Ваших Персональних Даних:

Стосовно обробки Ваших Персональних Даних, зазначених у цьому Повідомленні про Конфіденційність, Ви маєте право за певних обставин:

·                отримати копію будь-яких Персональних Даних, які ми зберігаємо про Вас, і отримувати інформацію про обробку Ваших Персональних Даних;

·                вимагати від нас оновлення або виправлення будь-яких неточностей у Ваших Персональних Даних або доповнення будь-яких неповних Персональних Даних;

·                вимагати від нас припинення обробки Ваших Персональних Даних (i) для персоналізації маркетингових push-повідомлень, (ii) з метою виконання аналізу даних для визначення тенденцій та моделей поведінки споживачів та вдосконалення продуктів і послуг Coca-Cola та Сайтів, (ііі) для персоналізованих та геотаргетованих push-повідомлень, (iv) з метою надсилання прямої маркетингової комунікації.

Ви також маєте право, за певних обставин:

·       заперечувати проти обробки Ваших Персональних Даних;

·       вимагати видалення Ваших Персональних Даних;

·       обмежити обробку Ваших Персональних Даних; та

·       вимагати від нас передати певні Ваші Персональні Дані Вам, або передати їх іншому володільцю персональних даних.

b.              Як зв’язатися з нами для здійснення Ваших прав

Якщо Ви бажаєте скористатися будь-якими з перелічених вище прав, зверніться до нас за допомогою одного з наведених нижче варіантів:

·       Ви можете зв’язатися з нами через використання Контактної форми, при її наявності на Сайтах

·       Ви можете надіслати нам електронного листа на адресу: ccbu@cchellenic.com;

·       Ви можете зателефонувати нам за номером: +38 044 490 08 80;

·       Ви можете написати на наступну поштову адресу: ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед», Спортивна площа 1А, м. Київ, 01601, Україна.

Будь ласка, чітко вкажіть, яку інформацію Ви бажаєте отримати, переглянути, змінити, видалити або зупинити обробку.

Ви також можете зв’язатися з нами, якщо у Вас виникнуть питання або запити щодо обробки Ваших Персональних Даних, використовуючи вищезазначені контакти.

c.              Контактна інформація нашого співробітника з питань захисту персональних даних

Ви можете звернутися до нашого співробітника з питань захисту персональних даних за наступною електронною адресою: DPO-Europe@coca-cola.com.

d.              Право на подання скарги до компетентного органу з захисту даних

Якщо Ви вважаєте, що Ваші Персональні Дані обробляються неналежним чином, Ви маєте право подати скаргу до відповідного наглядового органу, а саме Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (згідно з Законом України "Про охорону персональних даних" від 1 червня 2010 року № 2297-VI.

11. Як довго ми зберігаємо Ваші персональні дані?

a.         Ми маємо намір зберігати Ваші Персональні Дані точними та актуальними. Ваші Персональні Дані, які ми зберігаємо, буде видалено, коли в них не буде потреби.

b.         Максимальний термін зберігання Ваших Персональних Даних, які ми використовуємо для цілей, описаних у цьому Повідомленні про Конфіденційність, становить 2 роки, за винятком:

·       випадків наявності законодавчих вимог, що зменшують або подовжують строк збереження Ваших особистих даних;

·       використання Ваших Персональних Даних для того, щоб Ви могли брати участь у промо-акціях, програмах лояльності та подібних програмах, здійснюючи промо-акції та подібні програми, до завершення їхньої дії, з максимальним строком зберігання 10 років;

·       використання Ваших Персональних Даних з метою надання відповіді на Ваші запити з максимальним строком зберігання 10 років;

·       використання Ваших Персональних Даних у зв’язку з запитом на доступ до персональних даних з максимальним строком зберігання 5 років з дня надання нами інформації.

c.         Максимальний термін збереження даних, зібраних з файлів cookies (на основі згоди) та подібних технологій – 13 місяців. Дані зберігаються на Ваших пристроях (за винятком [есійних файлів cookie та подібних технологій, які зберігаються під час сесії перегляду).

d.         Облікові записи, пов'язані з нашою центральною базою даних взаємодії зі споживачами, які не використовуються протягом 1 місяця з моменту їх створення (якими не було надано згоди – коли така обробка допускається на підставі згоди – наприклад, надсилання маркетингової комунікації –, та/або вони не беруть участь в акціях ), будуть видалені протягом 2 місяців з моменту їх створення.

12. Як ми захищаємо Вашу інформацію?

Безпека Вашої інформації дуже важлива для нас, і ми ввели гарантії для збереження цілісності та безпеки інформації, яку ми збираємо, та які ми поділяємо з нашими провайдерами Сайтів.

Персональні Дані шифруються статично за допомогою асиметричного і симетричного шифрування, а також у динаміці вони шифруються за допомогою технології безпеки, що називається Шаром Захищених Сокетів, скорочено ШЗС (SSL). Технологія ШЗС (SSL) шифрує інформацію до її обміну через Інтернет між пристроєм користувача і центральними системами Компанії, роблячи їх незрозумілими для несанкціонованого доступу і тим самим гарантуючи конфіденційність переданої інформації. Використання ШЗС (SSL) також вимагає сумісного браузера, здатного виконувати «обмін» ключа безпеки з мінімальною довжиною 128 біт, необхідним для встановлення вищезазначеного безпечного з’єднання з центральними системами співвласника.

Однак, жодна система безпеки не є непроникною, і ми не можемо гарантувати безпеку наших систем на 100%. Якщо будь-яка інформація, що перебуває під нашим контролем, скомпрометована внаслідок порушення безпеки, ми зробимо відповідні та обґрунтовані заходи для розслідування ситуації та, у разі необхідності, повідомимо тих осіб, інформація яких може бути скомпрометована, та будем вживати інших заходів відповідно до застосовного права та законів.

13. Застосовне Право

Це Повідомлення про Конфіденційність регулюється у відповідності до діючого законодавства України.

14. Оновлення цього Повідомлення про Конфіденційність

Ви можете дізнатися, коли це Повідомлення про Конфіденційність було змінене востаннє шляхом перевірки, клікнувши на кнопку «ВОСТАННЄ ЗМІНЕНО» у верхній частині цієї сторінки.

Всі суттєві зміни до цього Повідомлення про Конфіденційність повідомлятимуться Вам заздалегідь перед внесенням змін.

Якщо Ви заперечуєте стосовно будь-яких змін, Ви можете закрити свій обліковий запис. Продовження використання наших Сайтів після публікації змін до цього Повідомлення про Конфіденційність означає, що Ви прочитали та зрозуміли зміни.

Ви можете друкувати, завантажувати або іншим чином зберігати копію цього Повідомлення про Конфіденційність (і будь-якої оновленої версії) для своїх записів.

 

ДОДАТОК 1 – РОЗПОРЯДНИКИ ДАНИХ

 

ДОДАТОК

САЙТИ

NV Coca-Cola Services SA що допомагає нам в управлінні нашим додатком.

NV Coca-Cola Services SA що допомагає нам в управлінні нашими Сайтами та стосовно нашої комунікації з вами.

Іноземне Підприємство «Кока-Кола Беверіджиз Україна» що допомагає нам в управлінні нашим додатком

Іноземне Підприємство «Кока-Кола Беверіджиз Україна» що допомагає нам в управлінні нашими Сайтами та стосовно нашої комунікації з вами.

Endava, яка допомагає нам в розвитку нашого Додатку. Endava plc розташовується за адресою: 125 Олд Брод Стріт, Лондон, EC2N 1AR, Великобританія.

MRM McCann, що відповідає за технічну підтримку CRM-системи (Система управління взаємовідносинами із споживачами), за відправлення електронних листів, та аналітику здійснення кампаній електронної комунікації.

MRM McCann надає нам підтримку за двома напрямками.  За першим напрямком послуги надаються MRM McCann, що розташована за адресою: 6 Калле Енрікє Жардієль Понсела, Мадрід, Іспанія. За другим напрямком послуги надаються MRM McCann, що розташована за адресою: 360 Вест Мапл Роуд, Бірмінгем, Мічіган, 48009, США.

 

Adobe, що надає послуги з хостингу наших (і) Систем Управління Контенту (CMS), (ii) Систем управління взаємовідносинами із споживачами (CRM), (iii) персоналізації рекламних оголошень, що відображаються на наших цифрових ресурсах та веб-сайтах сторонніх осіб (iv) прямих маркетингових комунікацій через електронну пошту та push-повідомлення. Adobe Inc. розташована за адресою: 345 Парк Авеню Сан Хосе, штат Каліфорнія, 95110-2704, США. Сервери Adobe Campaign наразі розташовані в межах інфраструктури Amazon Web Services’ в Орегоні.

 

 

 

Akamai Identity Cloud (Janrain), що надає послуги хостингу наших систем Ідентифікації Споживача та Управління доступом (CIAM), на яких ми зберігаємо профілі користувачів наших сайтів та додатків. Akamai Technologies, Inc. розташована за адресою: 150 Бродвей, Кембридж, Массачусетс, 02142, США

 

 

Reply AG, що надає послуги з керування рішеннями щодо ведення звітності та виконує аналітику даних. Reply AG розташована в Берліні, Германія

Epam, що надає послуги з керування та ведення Центральної бази даних

EPAM Systems, Inc. розташована в Лондоні, Великобританія. Фактично команда компанії знаходиться в Угорщині.

 

Microsoft Azure, яку ми використовуємо для вторинного (зберігання даних), очищення даних, консолідації та аналізу даних та звітності. Microsoft Azure розташована за адресою: 2624 Норт-Іст Юнівьорсіті Віллідж Стріт, Сіетл, штат Вашингтон, США.

 

Akamai Identity Cloud (Janrain), що надає послуги з хостингу наших систем Ідентифікації Споживача та Управління доступом (CIAM), на яких ми зберігаємо профілі користувачів наших сайтів та додатків. Akamai Technologies, Inc. розташована за адресою: 150 Бродвей, Кембридж, Массачусетс, 02142, США

 

Amazon Web Services Ireland Ltd (AWS),

який надає послуги з хостингу сайтів / (або) хостингу наших ІТ-систем і надає системну підтримку. AWS розташована за адресою: Бьорлінгтон Плаза, Бьорлінгтон Роуд, Дублін 4, Ірландія.

Amazon Web Services Ireland Ltd (AWS), що надає послуги хмарного обчислення. Ця компанія розташована в Бьорлінгтон Плаза, Бьорлінгтон Роуд, Дублін 4, Ірландія.

Google, для (i) зберігання даних у хмарі, базах даних запитів і персоналізації оголошень, що відображаються на наших цифрових ресурсах і веб-сайтах третіх сторін (настільних і мобільних) і мобільних додатках, для відстеження взаємодії та (ii) хостингу Apigee, наших інтерфейсів прикладного програмування (API). Компанія Google Ireland Limited розташована в Гордон Хаус, Барроу-стріт, Дублін 4, Ірландія.

CIC підрядники:

• Comdata Holding France, що надає підтримку діяльності Центру споживчих взаємодій. Розташована на Проспекті генерала де Голля, 92635, Женвильє, Франція.

• CCC Holding GmbH, що надає підтримку діяльності Центру споживчих взаємодій. Розташована Спенгергассе 37, 1050 Відень, Австрія.

• Findasense España SL, що надає підтримку діяльності Центру споживчих взаємодій. Розташована на Площі Кальяо, 28013, Мадрід, Іспанія.

 

Нашим стороннім постачальникам послуг, які впроваджують підтримку у сфері комунікацій, аудиту та консалтингу

Crashlytics, що збирає інформацію, коли відбувається збій Додатку (такі як ідентифікатор Вашого пристрою, апаратне забезпечення пристрою та інформацію про операційну систему, версію програми, фізичне місцезнаходження пристрою під час збою), щоб повідомити нас про такий збій. Crashlytics – це відокремлений підрозділ Google Ireland Limited, який розташований в Гордон Хаус, Барроу-стріт, Дублін 4, Ірландія.

Нашим Комерційним Партнерам, з якими ми можемо вступати в особливі відносини, для проведення власних маркетингових комунікацій. Оскільки ці сторонні особи використовуватимуть Ваші Персональні Дані відповідно до їх власних правил конфіденційності, Вам слід перевірити їхні веб-сайти на предмет наявності інформації про їхні правила конфіденційності.

MRM McCann, що надає технічну підтримку CRM-системи (Система управління взаємовідносинами із споживачами), надсилає листи електронної комунікації та веде аналітику щодо кампаній електронних комунікацій. MRM//McCann розташована в Нью-Йорк Сіті, штат Нью-Йорк, США. Безпосередньо команди, що надають послуги портфелю Дані Споживачів та Точний Маркетинг розташовані в Детройті, Мічіган, США та в Мадріді, Іспанія.

Третім сторонам – в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, здійснення спільного підприємництва, присвоєння, передачі або іншого розпорядження всім або будь-якою частиною нашого бізнесу, активів або акцій (у тому числі у зв’язку з будь-яким банкрутством або подібним провадженням).

Appsflyer, що здійснює обробку Ваших Персональних даних (i) для проведення аналітики мобільного маркетингу (тобто визначення, які канали, кампанії, партнери гарантували кожну установку Додатку) і (ii) [для виявлення шахрайських установок Додатку]. Appsflyer Ltd. розташована в Сан-Франциско, Каліфорнія, США.

 

Як ми вважаємо за необхідне або доцільне для відповідних органів, афілійованих та третіх сторін: (a) відповідно до чинного законодавства, (b) на вимогу органів влади, зокрема за межами Вашої країни/території проживання; (с) забезпечити виконання умов та положень; (d) з метою захисту нашої діяльності чи діяльності, яку здійснюють наші афілійовані сторони; (е) з метою захисту наших прав, конфіденційності, безпеки або майна і (або) прав, конфіденційності, безпеки або майна наших афілійованих сторін, Вас чи інших; і (f) з метою застосування належних засобів правового захисту або зменшення потенційних збитків

Компетентні державні органі: ми можем розкривати Ваші Персональні Дані компетентним державним органам виключно у випадках, передбачених законом.

Salesforce, що надає послуги з хостингу платформи, на якій зберігаються відповіді на запитання в межах форми «Зв’яжіться з нами». Вона розташована за адресою: Кастеллана 79, 28046 Мадрід, Іспанія.

Adobe, що надає послуги з хостингу наших (і) Систем Управління Контенту (CMS), (ii) Систем управління взаємовідносинами із споживачами (CRM), (iii) персоналізації рекламних оголошень, що відображаються на наших цифрових ресурсах та веб-сайтах сторонніх осіб (iv) прямих маркетингових комунікацій через електронну пошту та push-повідомлення. Adobe Inc. розташована за адресою: 345 Парк Авеню Сан Хосе, штат Каліфорнія, 95110-2704, США.

 

Нашим стороннім постачальникам послуг, які впроваджують підтримку у сфері комунікацій, аудиту та консалтингу

 

Нашим Комерційним Партнерам, з якими ми можемо вступати в особливі відносини, для проведення власних маркетингових комунікацій. Оскільки ці сторонні особи використовуватимуть Ваші Персональні Дані відповідно до їх власних правил конфіденційності, Вам слід перевірити їхні веб-сайти на предмет наявності інформації про їхні правила конфіденційності.

 

Третім сторонам – в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, здійснення спільного підприємництва, присвоєння, передачі або іншого розпорядження всім або будь-якою частиною нашого бізнесу, активів або акцій (у тому числі у зв’язку з будь-яким банкрутством або подібним провадженням).

 

Як ми вважаємо за необхідне або доцільне для відповідних органів, афілійованих та третіх сторін: (a) відповідно до чинного законодавства, (b) на вимогу органів влади, зокрема за межами Вашої країни/території проживання; (с) забезпечити виконання умов та положень; (d) з метою захисту нашої діяльності чи діяльності, яку здійснюють наші афілійовані сторони; (е) з метою захисту наших прав, конфіденційності, безпеки або майна і (або) прав, конфіденційності, безпеки або майна наших афілійованих сторін, Вас чи інших; і (f) з метою застосування належних засобів правового захисту або зменшення потенційних збитків

 

Microsoft Azure, яку ми використовуємо для вторинного (зберігання даних), очищення даних, консолідації та аналізу даних та звітності. Microsoft Azure розташована за адресою: 2624 Норт-Іст Юнівьорсіті Віллідж Стріт, Сіетл, штат Вашингтон, США.

 

Epam, що надає послуги з керування та веде Базу даних споживчих взаємодій. EPAM Systems, Inc. розташована в Лондоні, Великобританія. Фактично команда компанії знаходиться в Угорщині.

 

Firebase, що здійснює обробку Ваших Персональних Даних з метою аналізування використання Додатку та залученності користувачів (тобто, як люди використовують наш Додаток, коли та за допомогою якого пристрою), [виводячи тенденції та шаблони з цього аналізу, щоб персоналізувати push-повідомлення та надсилати push-повідомлення користувачам Додатку]. Firebase це відокремлений підрозділ Google Ireland Limited, що розташована Гордон Хаус, Барроу-стріт, Дублін 4, Ірландія.

 

Integral Ad Science (IAS) для безпеки бренду та для того, щоб наші оголошення відображалися лише там, де ми вважаємо це доречним. IAS знаходиться за адресою 95 Morton Street New York, NY 10014, USA

Integral Ad Science (IAS) для безпеки бренду та для того, щоб наші оголошення відображалися лише там, де ми вважаємо це доречним. IAS знаходиться за адресою 95 Morton Street New York, NY 10014, USA

 

ДОДАТОК 2 – ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ СТОРОННІХ ОСІБ

 

Стороння особа - Партнер

Продукт Партнера

Тип технології відстеження

Опис

Google

Google Analytics

Файли cookies, Теги, Пікселі та ID

 

Google Analytics, який відстежує Вашу взаємодію з Веб-сайтом (наприклад, для того, щоб знати, як Ви використовуєте наш Веб-сайт, коли Ви їх використовуєте, через який пристрій), виводить загальні тенденції споживання і моделі з цього аналізу, щоб дозволити нам поліпшити продукти та послуги Coca-Cola. Компанія Google Ireland Limited розташована в Будинку Гордон, Барроу-стріт, Дублін 4, Ірландія

 

Appsflyer

Appsflyer

Запис подій, сесій та кліків в додатку

 

Appsflyer, що здійснює обробку Ваших Персональних даних (i) для проведення аналітики мобільного маркетингу (тобто визначення, які канали, кампанії, партнери гарантували кожну установку Додатку) і (ii) [для виявлення шахрайських установок Додатку]. Appsflyer Ltd. розташована за адресою: 100 Фьорст Стріт, 25-ий поверх, Сан-Франциско, Каліфорнія, США.

Google

Firebase

Запис подій, сесій та кліків в додатку

Firebase, що здійснює обробку Ваших Персональних Даних з метою аналізування використання Додатку та залученості користувачів (тобто, як люди використовують наш Додаток, коли та за допомогою якого пристрою), [виводячи тенденції та шаблони з цього аналізу, щоб персоналізувати push-повідомлення та надсилати push-повідомлення користувачам Додатку]. Firebase це відокремлений підрозділ Google Ireland Limited, що розташована Гордон Хаус, Барроу-стріт, Дублін 4, Ірландія.